Gratis airco check bij Van Steijn Auto’s

Van Steijn auto’s: Nu het zomers warm is, wilt u graag fris, veilig en ontspannen in uw auto rijden. De airco houdt het aangenaam koel voor u en uw passagiers, maar net als met elk geavanceerd systeem is een periodiek onderhoud noodzakelijk. Alleen zo blijft u verzekerd van een krachtige aircowerking, ook wanneer het kwik zomerse temperaturen aangeeft,

Het aircosysteem in uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks zo’n 8% aan koudemiddel. Wanneer de airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan dan zomaar oplopen tot meer dan € 800,-.

PREVENTIEVE CONTROLE IS DUS BELANGRIJK!

Hoe herkent u een minder goed werkende airco?

* De airco koelt minder goed het duurt langer voordat de ramen condensvrij zijn!
* Er komt een muffe geur in de auto !

Om u voor te bereiden op de zomer, biedt Van Steijn auto’s uw daarom een gratis airco-check aan. En als uw koudemiddel en de olie vervangen moet worden, dan doet van Steijn auto’s een Airco-Service compleet incl. vullen van olie en koudemiddel al voor € 89,- incl. BTW. Momenteel hebben wij een kortingsactie lopen en kost de Aircoservice compleet slechts €69,50!

Tip: “Last van hooikoorts? Laat uw interieurfilter controleren! Juist voor automobilisten die last hebben van hooikoorts is een schoon interieurfilter van belang, zeker met de zomer voor de deur. Het filtert nl. o.a. pollen uit de lucht die zorgen voor een allergische reactie”

Bij van Steijn auto’s profiteert u nog van veel meer voordelen op het onderhoud van uw auto, zoals gratis ruitenvloeistof, gratis leenauto, gratis zomer, winter, herfst, airco en/of accucheck. Zo hoeft u niet te besparen op onderhoud, maar bespaart u wel op uw onderhoudskosten.

Duidelijke prijsafspraken vooraf zorgen ervoor dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Heeft u eventueel vragen, bel gerust, wij staan u graag te woord. U bent van harte welkom en de koffie staat altijd klaar !!!