Laat uw APK doen bij Van Steijn Auto’s

Is uw Renault toe aan een Algemene Periodieke Keuring (APK)? Dan bent u bij Van Steijn Auto’s aan het juiste adres. Ons kleine en moderne autobedrijf in Zeewolde helpt u graag met een voordelige APK. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar! Een APK is verplicht in Nederland en bevordert de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Dit doen we door het checken van de remmen, banden, verlichting en de uitlaat, maar ook door het kijken naar de kilometerstand en de verbruikte brandstof van uw Renault. Bij Van Steijn Auto’s zorgen we voor een betrouwbare APK bij uw Renault.

Voordelige APK voor uw Renault

Bij Van Steijn Auto’s is uw APK gratis wanneer u deze combineert met een onderhoudsbeurt. Als u ervoor kiest om uw Renault bij ons te brengen voor een APK en een onderhoudsbeurt, geniet u van nog veel meer voordelen zoals een gratis leenauto en gratis ruitenvloeistof. Als u het onderhoud van uw auto ergens anders laat doen rekenen wij een scherpe prijs. Maak dus snel een afspraak!

Wanneer een APK keuring laten doen?

Het is belangrijk dat u uw auto op tijd laat keuren. Is het bouwjaar van uw Renault voor 1 januari 2005? Dan is de eerste APK meldingsplicht pas na 3 jaar. Na de eerste APK moet u jaarlijks terugkomen voor een keuring. Als uw auto ouder is dan 30 jaar moet u één keer in de twee jaar terugkomen voor een APK voor uw auto. En heeft u een Renault uit 1960? Dan geldt er geen meldingsplicht meer. Als u uw auto nieuw heeft gekocht na 1 januari 2005 geldt dat de eerste APK moet worden uitgevoerd na 4 jaar. Daarna moet u 2x een APK doen in 4 jaar, dus 1x in de twee jaar. Vervolgens is het verplicht om elk jaar een keuring te laten doen. Let op, het is belangrijk om u te melden bij een garage of autobedrijf voor de vervaldatum van de APK, anders kunt u een boete krijgen.

Neem contact op met Van Steijn Auto’s!

Wilt u voor uw Renault een APK laten doen bij Van Steijn Auto’s? U bent bij ons van harte welkom. U kunt uw contactgegevens in ons contactformulier op de website achterlaten of bellen naar 036-5227013. Voor meer informatie zijn wij uiteraard ook via de mail en telefonisch bereikbaar. Wij van Van Steijn Auto’s hopen u snel met uw Renault te zien voor een APK!