Een autobedrijf voor alle automerken

In ons autobedrijf zijn auto’s van alle merken en alle leeftijden welkom. Ongeacht uw automerk of de leeftijd van uw auto, u kunt bij ons terecht voor APK keuring, regulier onderhoud en diverse controles. Ook voor vervanging van onderdelen en andere diensten voor uw auto bent u bij ons aan het goede adres. Dankzij onze moderne diagnose-apparatuur voorzien wij ook de nieuwste auto’s van het passende onderhoud. De kosten van onderhoud of een reparatie aan een auto zijn niet altijd vooraf exact te bepalen. Bij autobedrijf Van Steijn Auto’s kunt u er echter vanuit gaan dat er volgens afspraak wordt gerepareerd en u niet te veel betaalt. Mochten er tijdens het onderhoud of de reparatie onvoorziene gebreken aan het licht komen, waardoor kosten hoger kunnen uitvallen? Dan nemen wij altijd eerst contact met u op om te overleggen, waardoor u niet verrast wordt door een hoge rekening van ons autobedrijf.

Van Steijn Auto’s: kleinschalig en modern

Hoewel ons autobedrijf is voorzien van moderne diagnose-apparatuur voor moderne auto’s, zijn we ook altijd kleinschalig gebleven. Daardoor kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke, betrouwbare service van een uitstekende kwaliteit. Onze diensten blijven daarbij verrassend betaalbaar. Wij bieden complete service voor uw auto: groot en klein onderhoud, APK keuring, schadeherstel en vervanging van onderdelen (accu’s, uitlaten, banden etc.).
Verder kunt u bij ons autobedrijf terecht voor onder meer het uitlijnen van uw auto en een aircocheck. Met een goed uitgelijnde auto verbetert u de wegligging van uw auto en vermindert u uw brandstofverbruik. Wij adviseren de uitlijning van uw auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren. Een aircocheck is belangrijk omdat de meeste airco’s zo’n 8 procent per jaar aan koudemiddel verliezen. Er ontstaat dan slijtage als de airco te weinig koudemiddel heeft. Een reparatie kan vervolgens kostbaar zijn.

Kosteloze leenauto

Als u gebruik maakt van de diensten van autobedrijf Van Steijn Auto’s profiteert u van veel voordelen. Belangrijkste voordeel is voor veel mensen dat u tijdens het onderhoud van uw auto van ons een gratis leenauto ter beschikking krijgt. Zo blijft u toch nog mobiel. Als uw auto bij ons in onderhoud is, kunt u verder rekenen op gratis ruitenvloeistof en gratis opslag van uw zomer- en/of winterbanden. Ook de aircocheck is gratis als uw auto bij ons in onderhoud is.

Neem contact op met autobedrijf Van Steijn Auto’s

Wij staan u uiteraard graag te woord als u meer vragen heeft over onze diensten. Neem gerust vrijblijvend contact op per mail via info@vansteijnautos.nl of bel naar 036-5227013. Tevens bent u welkom voor persoonlijk contact bij ons autobedrijf.