Vakgarage voor onderhoud van uw auto in Almere

Bent u in de regio Almere op zoek naar een autogarage voor reparatie en onderhoud van uw auto? Dan bent u van harte welkom bij autogarage Van Steijn Auto’s. Wij zijn een kleinschalige garage, zodat u kunt rekenen op persoonlijke service. Ons autobedrijf beschikt over de modernste apparatuur, zodat wij ook de nieuwste auto’s van passend onderhoud kunnen voorzien.

Een compleet pakket

Onze garage staat voor een uitstekende kwaliteit voor een verrassend gunstige prijs. U kunt bij onze autogarage terecht voor het complete pakket: groot en klein onderhoud, APK keuring en schadeherstel van uw auto. Ook voor het wisselen van uw banden of andere onderdelen van de auto zit u bij ons goed. Uw airco laten controleren of repareren of uw auto laten uitlijnen? Ook daarvoor heten wij u graag van harte welkom in onze garage niet ver van Almere.

U bent bij ons welkom voor schadeherstel van uw auto

Heeft uw auto schade opgelopen? Dan verwelkomen wij u graag in onze vakgarage nabij Almere. Of het nu is voor regulier onderhoud, vervanging van onderdelen, APK keuring, wisselen van banden of schadeherstel: alle automerken zijn welkom bij ons autobedrijf. Ook helpen wij u graag schade aan uw auto te voorkomen. Als u bij ons een onderhoudscontract heeft, controleren wij gratis de airco van uw auto om problemen op langere termijn te voorkomen. Daarnaast kunt u bij ons in de regio Almere terecht voor het uitlijnen van uw auto. Door uw auto tijdig te laten uitlijnen verbetert u de wegligging en vermindert u het brandstofgebruik. De specialisten van ons autobedrijf bij Almere lijnen uw auto graag voor u uit.

Gratis leenauto tijdens APK keuring en onderhoud in Almere

Tijdens de APK keuring of ander onderhoud van uw auto wilt u natuurlijk wel mobiel blijven. De klanten van onze autogarage nabij Almere krijgen tijdens de keuring of het onderhoud daarom een gratis leenauto ter beschikking. Als u kiest voor onderhoud bij Van Steijn Auto’s krijgt u daarnaast veel andere voordelen, zoals gratis opslag van zomer- of winterbanden en gratis ruitenvloeistof.

Maak een afspraak voor onderhoud bij onze autogarage

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor onderhoud van uw auto bij onze vakgarage? Wij vertellen u er graag meer over! Neem vrijblijvend contact op per mail via info@vansteijnautos.nl of bel naar 036-5227013. Ook heten wij u graag welkom voor persoonlijk contact in onze autogarage, niet ver van Almere.