Autogarage in Biddinghuizen voor alle automerken

Van Steijn Auto’s is een kleinschalige en vakkundige autogarage vlakbij Biddinghuizen. U kunt onder meer bij ons terecht voor onderhoud van uw auto, maar ook voor schadeherstel. Dankzij onze kleinschaligheid bieden wij u een persoonlijke dienstverlening. Daarbij beschikken wij over de modernste apparatuur, zodat ook de nieuwste auto’s in onze vakgarage terecht kunnen voor onderhoud en reparatie. Ook voor de APK keuring, controle van de airco van uw auto of het wisselen van banden bent u welkom in onze garage nabij Biddinghuizen. Alle automerken zijn bij ons welkom!

Schadeherstel van uw auto in Biddinghuizen

Heeft uw auto onverwachts schade opgelopen? In onze autogarage nabij Biddinghuizen kunt u terecht voor schadeherstel. Onze vakkundige monteurs zorgen bijvoorbeeld voor uitdeuken of de vervanging van beschadigde of kapotte onderdelen. Nog beter is het om schade te voorkomen. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een gratis airco check als uw auto bij ons in onderhoud is. Het is namelijk belangrijk uw airco goed te onderhouden, want een kapotte airco repareren is kostbaar. Als u al merkt dat uw auto minder snel koel wordt en er een muffe geur in uw auto hangt, is er waarschijnlijk iets met de airco aan de hand. Kom daarom snel langs met uw auto in onze garage nabij Biddinghuizen!

Onderhoud van uw auto in onze vakgarage nabij Biddinghuizen

Bij Van Steijn Auto’s kunt u terecht voor een compleet pakket. Dus zoekt u in de omgeving van Biddinghuizen een autogarage voor klein of groot onderhoud, APK keuring, aircocheck, schadeherstel of vervangingen van banden of accu’s? Kom dan gerust eens bij ons langs! Alle automerken zijn welkom in onze garage.

Uitlijning van de auto en banden wisselen in Biddinghuizen

Heeft u uw auto bij ons autobedrijf in onderhoud? Dan profiteert u van enkele voordelen, zoals het gratis wisselen van banden en gratis ruitenvloeistof. Verder krijgt u tijdens periodiek onderhoud of bij een reparatie een leenauto ter beschikking, zodat u in ieder geval mobiel blijft. Verder verzorgen de specialisten in onze garage nabij Biddinghuizen de uitlijning van uw auto. Zorg dat uw auto goed uitgelijnd blijft, zodat uw wagen een betere wegligging heeft, minder brandstof verbruikt de banden minder snel slijten.

Neem contact voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze diensten of wenst u uitgebreidere informatie te ontvangen over de mogelijkheden voor onderhoud van uw auto? De monteurs van onze vakgarage vertellen u er graag meer over! Neem vrijblijvend contact op per mail via info@vansteijnautos.nl of bel naar 036-5227013. U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek in onze autogarage nabij Biddinghuizen.