Autogarage Van Steijn Auto’s is u van dienst in regio Dronten

Bij vakgarage Van Steijn Auto’s, in de regio Dronten, zijn alle automerken welkom. Ongeacht het merk van uw auto, u kunt bij ons terecht voor zaken als periodiek onderhoud, APK keuring en diverse andere controles. Ook de leeftijd van uw auto is voor ons niet belangrijk. Omdat wij in onze autogarage nabij Dronten beschikken over de modernste uitleesapparatuur kunnen we ook de modernste auto’s voorzien van passend onderhoud.

Voorkomen van schade en schadeherstel auto

U wilt natuurlijk niet met een auto met schade rijden. Het beste is daarom schade aan uw auto te voorkomen. De monteurs in onze vakgarage nabij Dronten assisteren u hierbij. Wij checken bijvoorbeeld tijdig uw airco. Met deze kosteloze en preventieve aircocheck voorkomt u onnodige kosten op lange termijn. Het aircosysteem in uw auto is namelijk niet onderhoudsvrij en een reparatie hiervan is erg kostbaar. Laat daarom uw airco tijdig checken als u merkt dat deze minder functioneert. Dit merkt u wanneer er bijvoorbeeld een muffe geur in de auto hangt of wanneer de airco minder goed koelt. U bent welkom voor de gratis aircocheck in onze autogarage nabij Dronten.

Uitlijning van uw auto in onze vakgarage nabij Dronten

Uitlijnen is een specialisme waarbij de velgen van uw auto zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Om uw wielen uit te lijnen, heeft autobedrijf Van Steijn Auto’s de meest moderne elektronische uitlijnapparatuur en kennis in huis. Een goed uitgelijnde auto is beter voor de wegligging en vermindert het brandstofverbruik. Wanneer uw auto niet goed uitgelijnd is, kunt u dit merken tijdens het sturen (heel zwaar of juist erg licht). Uitlijnen verhelpt dit probleem. In onze autogarage vlakbij Dronten lijnen wij graag uw auto voor u uit.

Onderhoud en APK keuring in Dronten

Als u uw auto laat onderhouden bij autogarage Van Steijn Auto’s profiteert u van nog veel meer voordelen. Denk daarbij aan gratis ruitenvloeistof, een gratis leenauto, gratis airco- en accucheck en een gratis check in de zomer, winter en herfst. Ook kunt u bij onze garage in de regio Dronten terecht voor het wisselen van banden en gratis opslag van zomerbanden of winterbanden.

Neem vrijblijvend contact op met Van Steijn Auto’s

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor onderhoud van uw auto bij onze vakgarage? Wij vertellen het u graag! Neem vrijblijvend contact op per mail via info@vansteijnautos.nl of bel naar 036-5227013. Ook bent u welkom voor een persoonlijk gesprek in onze autogarage nabij Dronten.