Vakkundig autobedrijf  in Ermelo voor alle merken

Van Steijn Auto’s is een veelzijdig auto- en autoreparatiebedrijf voor alle merken in de regio Ermelo. Van Steijn Auto’s is een kleinschalig en modern opgezet autobedrijf waar u gegarandeerd kunt rekenen op persoonlijke aandacht, uitstekende service en vakmanschap. Uw auto is bij ons in goede handen als het gaat om groot en klein onderhoud, de periodieke keuring (APK), schadeherstel en de vervanging van onder andere accu’s, banden en uitlaten. Heeft u een vervangende auto nodig, terwijl uw auto gerepareerd wordt? Dan regelen wij dat voor u. Rijd ook gerust bij ons binnen voor het uitlijnen van uw auto, het controleren en repareren van uw airco.

Groot of klein onderhoud van uw auto nabij Ermelo

Deskundig onderhoud aan uw auto in Ermelo is vanzelfsprekend belangrijk voor de levensduur en de waarde van uw auto. Hij rijdt dan prettiger en is het beter voor de veiligheid van u en andere verkeersdeelnemers. Bij ons kunt er ervan opaan dat uw auto in goede handen is. Onze vakmanschap, technische kennis en onze rijk uitgeruste werkplaats bepalen ėėn deel van de kwaliteit van onze garage. Duidelijk overleg en heldere afspraken zijn het andere onderdeel van onze kwalitatief hoogstaande services. Bij Van Steijn Auto’s krijgt u betrouwbaarheid en vakmanschap tegen een eerlijke prijs!

Gratis aircocheck

Is uw auto in Ermelo voorzien van een aircosysteem? Dan is het verstandig om regelmatig uw airco te laten controleren. Bij ons krijgt u een gratis aircocheck. Wanneer is uw airco waarschijnlijk stuk? Als het lang duurt voordat uw auto koel wordt en als uw ramen lang beslagen blijven. Ook kan er een muffe geur in de auto hangen. Moet uw koudemiddel en olie worden vervangen? Dan doen wij een Airco-Service compleet al voor € 89,- incl. BTW (incl. vullen van olie en koudemiddel).

Schadeherstel van uw auto in regio Ermelo

Deuk of kras opgelopen in uw auto in Ermelo? Dan kunt u ook bij ons terecht voor schadeherstel van uw auto. Onze monteurs zullen de schade netjes voor u herstellen. Denk aan het uitdeuken van de auto en het vervangen van beschadigde onderdelen. Tijdelijk vervangend vervoer nodig? Wij zorgen dat er een auto voor u klaarstaat. Zo zit u in Ermelo niet zonder vervoer.

Banden wisselen en uitlijnen auto

Uitlijnen van auto’s is een specialiteit van ons. Een goed uitgelijnde auto heeft een betere wegligging en verbruikt minder brandstof. Ook banden slijten zo minder. Van Steijn Auto’s adviseert u om de uitlijning van uw auto elke 20.000 kilometers of minimaal elk jaar te controleren. Als u bij ons uw zomer- en winterbanden wisselt, kunnen wij snel zien hoe het met de uitlijning van uw auto in Ermelo gesteld is.

Contact met Van Steijn Auto’s

Meer informatie over onze service? Direct afspraak maken? Neem dan contact per mail via info@vansteijnautos.nl of bel naar 036-5227013. U bent natuurlijk ook persoonlijk van harte welkom in onze garage in de regio Ermelo.