Uw vakkundige autobedrijf in regio Harderwijk

Zoekt u in de omgeving van Harderwijk een vakkundige autogarage? Maak dan kennis met Van Steijn Auto’s! Ons kleinschalige doch zeer moderne autobedrijf is gevestigd nabij Harderwijk. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit, uitstekende service, betrouwbaarheid en scherpe prijzen. Als allround vakgarage kunt u bij ons terecht voor groot en klein onderhoud, APK keuring en schadeherstel. Tevens kunt u ons inschakelen voor het vervangen van banden, accu’s, en uitlaten. Wilt u direct de hulp van ons autobedrijf in schakelen? Of wilt u meer te weten komen over onze prijzen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

De APK keuring van uw auto in Harderwijk

Een keer in de zoveel tijd dient uw auto in Harderwijk APK gekeurd te worden. De APK is een verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Laat u de APK niet tijdig uitvoeren? Dan kunt u daarvoor beboet worden. Is het weer tijd voor de APK keuring? Kom dan langs bij onze vakgarage. Wij keuren de auto grondig, zodat u weer veilig de weg op kan. Tijdens de keuring kunt u een gratis leenauto van ons meenemen. Voor meer informatie over de prijzen die wij hanteren voor de APK, neemt u contact met ons op.

Schadeherstel van uw auto

Heeft u in Harderwijk per ongeluk schade opgelopen met uw auto? Dan wilt u deze schade uiteraard zo snel mogelijk laten herstellen. Gelukkig kunt u bij onze autogarage terecht voor het nodige schadeherstel aan uw auto. Onze goed opgeleide, vakkundige monteurs gaan aan de slag met het uitdeuken van uw auto en het eventueel vervangen van kapotte onderdelen. Een handig voordeel dat wij bieden is dat u tijdens schadeherstel een gratis leenauto kunt gebruiken!

Het onderhoud van uw auto in Harderwijk

Soms heeft uw auto in Harderwijk onderhoud nodig, bijvoorbeeld een kleine of grote beurt. Ook dan kunt u rekenen op de hulp van ons autobedrijf. Tijdens het onderhoud zullen wij gratis de airco van uw auto checken. De airco heeft als geavanceerd systeem namelijk regelmatig onderhoud nodig. Ook het wisselen van de banden kan direct door onze vakmensen worden uitgevoerd. De verschillende weersomstandigheden tijdens de zomer en de winter stellen namelijk andere eisen aan de banden. Laat u de banden van uw auto op tijd wisselen bij onze garage? Dan zorgt u voor een optimale verkeersveiligheid.

Neem contact op met Van Steijn Auto’s

Wenst u in Harderwijk ook onze vakgarage in te schakelen voor onderhoud of een APK keuring? Of wilt u het schadeherstel laten uitvoeren door onze vakmensen? Benader ons dan via 036-5227013 of mail naar info@vansteijnautos.nl. Wij helpen u dan graag met de APK keuring, het schadeherstel of onderhoud van uw auto in Harderwijk.