Uw vakkundige autobedrijf in regio Huizen

Woont u in regio Huizen en bent u op zoek naar een vakkundige autogarage? Maak dan kennis met Van Steijn Auto’s. Onze vakgarage is kleinschalig maar heel modern opgezet. Wanneer u bij onze langskomt, kunt u rekenen op kwaliteit, service, betrouwbaarheid en scherpe prijzen. U kunt ons autobedrijf voor vrijwel ieder type auto onderhoud inschakelen. Denk aan groot en klein onderhoud, APK keuring en schadeherstel. Tevens kunt u op onze hulp rekenen wanneer u uw banden wilt laten wisselen of andere onderdelen van uw auto wilt laten vervangen. Heeft u onze hulp nodig in Huizen? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak.

De APK keuring van uw auto in Huizen

Een keer in de zoveel tijd dient u uw auto in Huizen APK te laten keuren. Voor de APK kunt u ook terecht bij onze autogarage. De APK is een verplichte keuring die is ingesteld om de de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Wanneer u niet tijdig de APK laat uitvoeren door een vakgarage, riskeert u een boete. Kom daarom snel langs bij van Steijn Auto’s en laat uw auto keuren. U kunt dan voorlopig weer veilig en zuinig deelnemen in het verkeer in Huizen.

Schadeherstel van uw auto

Heeft uw auto in Huizen onverhoopt schade opgelopen? Laat de schade dan zo snel mogelijk repareren! Onze autogarage helpt u graag met het schadeherstel van uw auto. Bij onze vakgarage werken vakkundige en goed opgeleide monteurs die uw auto weer in oude staat proberen te herstellen. Ze deuken wij bijvoorbeeld uw auto uit en vervangen wij voor kapotte onderdelen van uw auto.

Het onderhoud van uw auto in Nijkerk

Is uw auto in Huizen toe aan een kleine of grote beurt? Kom dan gerust langs bij ons autobedrijf in uw regio! Tijdens het onderhoud van uw auto kunnen wij direct uw airco inspecteren. Deze aircocheck is helemaal gratis. De airco is een geavanceerd systeem dat periodiek gecontroleerd moet worden. Wilt u uw banden laten wisselen? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Wanneer u het onderhoud door onze autogarage laat uitvoeren, profiteert u gratis ruitenvloeistof en een gratis leenauto.

Neem contact op met Van Steijn Auto’s

Wilt u ook de APK laten uitvoeren door onze autogarage? Of heeft u hulp nodig bij het schadeherstel van uw auto? Kom dan langs bij onze autogarage in regio Huizen of maak een afspraak via 036-5227013 of info@vansteijnautos.nl. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met een airco controle, het wisselen van uw banden of schadeherstel aan uw auto in Huizen.