Uw APK keuring bij Huizen

Heeft uw auto binnenkort weer een APK keuring nodig in de regio Huizen? Wij van Van Steijn Auto’s voeren deze Algemene Periodieke Keuring, oftewel APK keuring, graag voor u uit! Vanaf twee maanden voor de vervaldatum van uw APK kunt u uw auto al laten keuren. Maak dus snel een afspraak bij Van Steijn Auto’s voor de APK keuring van uw auto in de regio Huizen!

Voorkom hoge boetes

In Nederland is het verplicht om uw personenauto, bedrijfsauto of aanhangwagen jaarlijks of twee keer per jaar te laten keuren door een specialist. Dit is ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Wanneer u de APK keuring niet op tijd laat uitvoeren, maakt u kans op hoge boetes. Zorg daarom dat u op tijd een afspraak maakt bij Van Steijn Auto’s voor een APK keuring in de buurt van Huizen. Een APK keuring is echter slechts een momentopname en biedt geen garantie dat u de rest van het jaar veilig met uw auto kunt rijden. Daarom is het erg verstandig om ook een onderhoudsbeurt te plannen voor uw auto in de buurt van Huizen. Bel ons vandaag nog voor onderhoud en de APK keuring van uw auto!

Veilig de weg op door een APK keuring door Van Steijn Auto’s

Bij Van Steijn Auto’s voeren wij niet alleen uw APK keuring, maar ook het onderhoud van uw auto graag voor u uit. Dat doen wij tegen scherpe tarieven! Wanneer u zowel uw onderhoud als uw APK keuring door ons laat doen, profiteert u van hoge kortingen. Daarnaast geniet u bij Van Steijn Auto’s van veel meer voordelen zoals gratis ruitenwisservloeistof en een gratis leenauto. Twijfel dus niet en maak snel een afspraak voor het onderhoud en de APK keuring van uw auto bij Van Steijn Auto’s vlakbij Huizen! Maak snel en eenvoudig een afspraak via het online formulier op onze website.

Kies Van Steijn Auto’s voor uw APK keuring bij Huizen

Wilt u meer informatie over een APK keuring bij Van Steijn Auto’s in de regio Huizen? Of wilt u een APK keuring aanvragen voor uw auto? Via onze website maakt u gemakkelijk online een afspraak. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons dan gerust, of vul ons online contactformulier in. Bellen kan naar 036-5227013 of mail info@vansteijnautos.nl. Maak snel een afspraak voor uw APK keuring bij van Steijn Auto’s in de regio Huizen!