Autogarage in Lelystad voor vakkundig onderhoud van uw auto

Heeft uw auto schade opgelopen en zoekt u een deskundige vakgarage in de regio Lelystad? Of wilt u periodiek onderhoud aan uw auto laten plegen? Dan heten wij u graag van harte welkom bij Van Steijn Auto’s. Onze garage vindt u nabij Lelystad en alle automerken zijn bij ons welkom. Verder beschikken wij over de modernste apparatuur voor diagnose van uw auto. Daardoor bieden wij altijd passend onderhoud voor de nieuwste auto’s. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor zaken als APK keuring en het wisselen van zomerbanden en winterbanden.

Schadeherstel van uw auto

Zijn er kleine of grote beschadigingen aan uw auto? De experts van ons autobedrijf in de regio Lelystad kijken er graag voor u naar. Ook helpen wij u graag schade te voorkomen. Als u bij ons uw auto in onderhoud heeft, controleren wij gratis de airco van uw auto. Daardoor kunt u voorkomen dat de airco stuk gaat. Dit kan voordelig voor u uitpakken, want het repareren van de airco van een auto is kostbaar. Tevens verzorgen wij de uitlijning van uw auto. Door uw auto goed uitgelijnd te houden, verbetert u de wegligging, slijten uw banden minder en verbruikt u minder brandstof. Daarnaast kunt u natuurlijk vanuit Lelystad bij ons terecht voor periodiek onderhoud, een APK keuring en het wisselen van banden.

APK keuring Lelystad

Een APK keuring van uw auto is een wettelijke verplichting die elk jaar of om het jaar terugkomt. De keuring is verplicht en is ingesteld om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Als u uw APK niet tijdig laat uitvoeren, kunt u beboet worden. Is het inmiddels weer tijd voor uw APK keuring? Dan voeren wij deze keuring graag voor u uit. Handig is dat bij u tijdens de keuring en het onderhoud een gratis leenauto ter beschikking krijgt, zodat u toch nog overal heen kunt rijden. Klanten die bij ons een auto in onderhoud hebben profiteren ook van andere voordelen, zoals gratis ruitenvloeistof en het kosteloos wisselen van zomer- en winterbanden.

Compleet onderhoudspakket voor uw auto in Lelystad

Autogarage Van Steijn Auto’s staat voor een uitstekende kwaliteit en een verrassend gunstige prijs. Wij verzorgen voor u in de regio Lelystad het hele pakket. Groot en klein onderhoud, schadeherstel, APK keuring, wisselen van banden of airco controle, u kunt ervoor bij ons terecht.

Neem contact voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor onderhoud van uw auto bij autobedrijf Van Steijn Auto’s? De monteurs van onze vakgarage vertellen u er graag meer over! Neem vrijblijvend contact op per mail via info@vansteijnautos.nl of bel naar 036-5227013. Ook bent u welkom voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek in onze autogarage dicht bij Lelystad.