Uw vakkundige autobedrijf in regio Nijkerk

Zoekt u in de omgeving van Nijkerk een echte vakgarage waar u terecht kunt voor de APK keuring? Kom dan langs bij Van Steijn Auto’s! Van Steijn Auto’s is een kleinschalige autogarage dat zeer modern is opgezet. Wij staan bekend om onze kwaliteit, service, betrouwbaarheid en scherpe prijzen. Zoekt u een autobedrijf die groot en klein onderhoud, APK en schadeherstel in Nijkerk kan verzorgen? Of een autogarage die banden voor u kan wisselen en andere onderdelen kan vervangen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn namelijk uw totaalpartner op het gebied van onderhoud aan uw auto.

De APK keuring van uw auto in Nijkerk

Is het weer tijd om uw auto in Nijkerk APK te laten keuren? Maak dan een afspraak bij ons autobedrijf! De APK is een verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen. Tevens is deze keuring belangrijk wanneer we het milieu willen beschermen. Bent u niet op tijd met de APK? Dan riskeert u beboet te worden. Kom dus tijdig langs in onze autogarage. Laat het onderhoud door onze vakmensen uitvoeren en profiteer van gratis ruitenvloeistof en een gratis leenauto.

Schadeherstel van uw auto

Heeft u te maken gekregen met een botsing? Of is uw auto in Nijkerk op een andere manier beschadigd? Dan wilt u de schade uiteraard zo snel mogelijk laten herstellen. Gelukkig kunt u ook bij onze vakgarage terecht voor schadeherstel aan uw auto. Onze kundige en goed opgeleide mensen doen er alles aan om uw auto weer in oude staat te brengen. Wij deuken onder andere uw auto uit en vervangen kapotte onderdelen.

Het onderhoud van uw auto in Nijkerk

Soms is het noodzakelijk om uw auto een kleine of een grote beurt te geven. Ook voor onderhoud aan uw auto kunt u terecht bij onze autogarage. Tijdens het onderhoud zullen wij direct gratis uw airco checken. Aangezien de airco een geavanceerd systeem is, dient hij regelmatig gecontroleerd te worden. Moeten uw banden worden gewisseld voor de zomer of winter in Nijkerk? Geen probleem, wij hebben deze klus binnen no-time uitgevoerd, zodat u weer een optimale verkeersveiligheid geniet.

Neem contact op met Van Steijn Auto’s

Wenst u in Nijkerk ook onderhoud te laten uitvoeren aan uw auto? Of moet uw auto APK gekeurd worden? Kom dan snel langs bij ons vakgarage in Zeewolde of neem contact met ons op via 036-5227013 of info@vansteijnautos.nl. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met een airco controle, het wisselen van uw banden of schadeherstel aan uw auto in onze garage nabij Nijkerk.