Vakkundig autobedrijf voor alle merken

Van Steijn Auto’s is een veelzijdig auto- en autoreparatiebedrijf voor de omgeving Nunspeet. Wij zijn een kleinschalig en modern autobedrijf waar u verzekerd bent van persoonlijke en uitstekende service. Bij Van Steijn Auto’s kunt u terecht voor groot en klein onderhoud van alle merken auto’s, APK, schadeherstel en het vervangen van bijvoorbeeld accu’s, uitlaten en banden. Staat uw auto bij ons ter reparatie of onderhoud? Dan staat er een vervangende auto voor u klaar! Daarnaast kunt u bij ons ook binnenrijden voor het uitlijnen van uw auto, een aircocheck, of een complete vakantiecheck. Kunnen wij u van dienst zijn? Wij horen het graag.

Onderhoud van uw auto in regio Nunspeet

Deskundig onderhoud aan uw auto in Nunspeet is belangrijk voor de levensduur en waarde van uw auto, voor prettig rijden en ook voor uw veiligheid en die van anderen. Van Steijn Auto’s is het autobedrijf waar u ervan opaan kunt dat uw auto in goede handen is. Onze vakmanschap, technische kennis en onze rijk uitgeruste werkplaats zijn onderdeel van de kwaliteit van onze garage. Duidelijk overleg en heldere afspraken zijn voor ons ook erg belangrijk. Bij Van Steijn Auto’s krijgt u betrouwbaarheid tegen een eerlijke prijs!

Gratis aircocheck

Alle moderne auto’s zijn tegenwoordig voorzien van een aircosysteem. Uw auto in Nunspeet ook? Dan is het verstandig om regelmatig uw airco te laten controleren. Deze Aircocheck doen wij gratis voor u. Alleen zo blijft u verzekerd van een krachtige werking van uw airco. Hoe herkent u een minder goed werkende airco? Het duurt lang voordat uw auto koel wordt en uw ramen zijn minder snel condensvrij. Ook kan er een muffe geur in de auto hangen. Moet uw koudemiddel en olie vervangen worden? Dan doen wij een Airco-Service compleet al voor € 89,- incl. BTW (incl. vullen van olie en koudemiddel).

Schadeherstel van uw auto

Heeft u onverhoopt schade opgelopen met uw auto in Nunspeet? Dan kunt u ook bij onze vakgarage terecht voor het schadeherstel van uw auto. Onze kundige monteurs zullen de opgelopen schade netjes herstellen. Denk aan het uitdeuken van de auto en het vervangen van beschadigde onderdelen. Als u dat wil, zorgen wij dat er vervangend vervoer voor u klaarstaat. Zo zit u in Nunspeet nooit zonder auto.

Banden wisselen en uitlijnen auto nabij Nunspeet

Uitlijnen van auto’s is onze specialiteit. Een goed uitgelijnde auto heeft een betere wegligging en verbruikt minder brandstof. Ook uw banden slijten zo minder snel. Van Steijn Auto’s adviseert om de uitlijning van uw auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren. Als u bij ons uw zomer- en winterbanden wisselt, kunnen wij snel zien hoe het met de uitlijning van uw auto in Nunspeet gesteld is.

Contact met Van Steijn Auto’s

Wilt u meer informatie over onze diensten, of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact per mail via info@vansteijnautos.nl of bel naar 036-5227013. U bent natuurlijk ook persoonlijk van harte welkom in onze garage in de regio Nunspeet.