Uw vakkundige autobedrijf in Zeewolde

Bent u in Zeewolde op zoek naar een vakkundige autogarage? Dan zit u helemaal goed bij Van Steijn Auto’s! Wij zijn een kleinschalige doch zeer moderne autogarage, gevestigd in Zeewolde. Ons autobedrijf kenmerkt zich door zijn kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van onderhoud aan uw auto. Wij verzorgen groot en klein onderhoud, APK keuring en schadeherstel. Maar ook voor het vervangen van accu’s, uitlaten en banden kunt u op onze hulp rekenen. Wij regelen direct vervangend vervoer, zodat u nooit zonder auto komt te zitten in Zeewolde. Heeft de hulp nodig van onze vakgarage? Neem dan direct contact met ons op.

De APK keuring van uw auto in Zeewolde

Moet uw auto in Zeewolde weer APK gekeurd worden? Kom dan gerust langs bij ons autobedrijf. De APK is een verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen. Daarnaast wordt hiermee het milieu beschermd. Het is belangrijk dat u de APK op tijd laat uitvoeren door een vakgarage als Van Steijn Auto’s. Anders heeft u de kans op een boete. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen voor een APK keuring. Laat u het nodige onderhoud door ons uitvoeren? Dan profiteert u van gratis ruitenvloeistof en een gratis leenauto.

Schadeherstel van uw auto

Heeft u onverhoopt schade opgelopen met uw auto in Zeewolde? Dan kunt u ook bij onze vakgarage terecht voor het schadeherstel van uw auto. Onze goed opgeleide, kundige monteurs zullen de opgelopen schade netjes herstellen. Denk aan het uitdeuken van de auto en het vervangen van beschadigde onderdelen. Terwijl wij het schadeherstel uitvoeren, zorgen wij voor vervangend vervoer. U hoeft dus nooit zonder auto te zitten in Zeewolde.

Het onderhoud van uw auto in Zeewolde

Wanneer uw auto in Zeewolde onderhoud nodig heeft, kunt u ook rekenen op het vakmanschap van onze autogarage. Bij een kleine of een grote beurt kunnen wij ook gratis de airco van uw auto checken. De airco is een geavanceerd systeem dat periodiek onderhoud vereist. Ook het wisselen van banden moet regelmatig gebeuren. De verschillende weersomstandigheden tijdens de zomer en de winter stellen namelijk ook andere eisen aan de banden. Door de banden te laten wisselen door onze vakgarage zorgt u voor een optimale verkeersveiligheid.

Neem contact op met Van Steijn Auto’s

Wilt u onze autogarage in Zeewolde inschakelen voor een APK keuring? Of moet er schadeherstel worden uitgevoerd aan uw auto? Neem dan direct contact met ons op via 036-5227013 of mail naar info@vansteijnautos.nl. Wij nodigen u dan van harte uit in ons autobedrijf in Zeewolde.