Airco check voor auto’s bij Zeewolde

Wist u dat het belangrijk is om regelmatig de airco van uw auto te laten controleren? Wij van Van Steijn Auto’s helpen u met een een preventieve controle in de regio Zeewolde. Alleen zo blijft u verzekerd van een krachtige airco in uw auto. Neem gerust eens contact op met een van onze specialisten en plan een afspraak in.

Periodiek onderhoud is noodzakelijk

Net als met elk ander geavanceerd systeem is periodiek onderhoud noodzakelijk om de airco van uw auto krachtig te laten werken. Airconditioning in uw auto is wel zo prettig wanneer de temperaturen hoger worden. Met een airco houdt u uzelf en uw passagiers aangenaam koel. Echter verliest een gemiddelde airco per jaar wel acht procent aan koudemiddel. Wanneer een airco te lang koudemiddel tekort komt, dan ontstaat er slijtage. De kosten voor de reparatie van deze slijtage kunnen oplopen tot in de honderden euro’s! Om hoge kosten te voorkomen en om u goed voor te bereiden op de zomer biedt van Steijn Auto’s daarom een airco-service aan tegen een scherpe prijs. Wij voeren dan een preventieve airco check uit en vullen, indien nodig, het koudemiddel en de olie aan. Zo gaat u goed voorbereid de zomer in!

Herkent u een minder werkende airco?

Zoals eerder al gezegd kan een minder werkende airco in uw auto zorgen voor hoge kosten. Wij van Van Steijn Auto’s vertellen daarom graag waar u op kunt letten om dit te voorkomen. U herkent een minder werkende airco als volgt:

  • Een minder werkende airco koelt uw auto minder goed
  • Het duurt langer voor de ramen condensvrij zijn
  • U ruikt een muffe geur in uw auto

Herkent u deze tekenen in uw auto? Dan wordt het hoog tijd om een afspraak te maken voor het onderhoud van uw airco! Bel snel naar Van Steijn Auto’s en maak een afspraak vlakbij Zeewolde!

Laat uw airco controleren door Van Steijn Auto’s

Wilt u ervan verzekerd zijn dat de airco van uw auto deze zomer goed werkt? Of wilt u hoge kosten voorkomen door een preventieve aircocheck uit te laten voeren bij Zeewolde? Dat kan! Via het online formulier op onze website maakt u gemakkelijk een afspraak in de regio Zeewolde. Heeft u nog andere vragen? Bel of mail ons dan gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 036-5227013 of mail naar info@vansteijnautos.nl. Maak direct een afspraak bij Van Steijn Auto’s voor een controle van de airco van uw auto in de buurt van Zeewolde!