Een autogarage die zowel kleinschalig als modern is

Zoekt u een autogarage die kleinschalig is zodat u zeker weet dat u persoonlijke service krijgt? En vindt u het tegelijkertijd belangrijk dat uw autogarage modern is? Dan heten wij u graag van harte welkom bij Van Steijn Auto’s in Zeewolde! In onze kleine en moderne garage zijn wij u graag persoonlijk van dienst. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbare service van een uitstekende kwaliteit. Daarbij blijven onze diensten verrassend betaalbaar. Wij beschikken over de moderne diagnose-apparatuur in onze autogarage om ook de nieuwste auto’s van het juiste onderhoud te kunnen voorzien. Bij ons kunt u terecht voor een compleet pakket: groot en klein onderhoud, APK keuring, schadeherstel en vervanging van onderdelen (accu’s, uitlaten, banden etc.). Ook beschikken wij over vervangend vervoer. Daarnaast bieden wij enkele specialiteiten, zoals het uitlijnen van uw auto. Wij nodigen u daarom graag uit in onze autogarage als uw auto gerepareerd moet worden of als u op zoek bent naar een occasion.

Alle automerken zijn welkom in onze autogarage

In de autogarage van Van Steijn Auto’s zijn alle automerken welkom voor een APK keuring, regulier onderhoud, diverse controles, vervanging van onderdelen en andere diensten. Het maakt daarbij niet uit hoe oud uw auto is. Omdat wij over moderne apparatuur voor diagnose van uw auto beschikken, kunnen wij ook de nieuwste auto’s van het juiste onderhoud voorzien. Wat een reparatie of onderhoud kost is vooraf vaak moeilijk in te schatten. Van Steijn Auto’s verzekert u echter dat u nooit te veel betaalt en dat de prijs betaalbaar blijft. Wij zorgen dat er volgens afspraak gerepareerd wordt in onze autogarage. Blijken er tijdens de reparatie of het onderhoud onverwachte zaken aan het licht te komen, waardoor de kosten hoger uitvallen? Dan bellen we u altijd eerst op om te overleggen.

Uitlijnen van de auto

Een specialiteit van onze autogarage is het uitlijnen van uw auto. Een goed uitgelijnde auto is beter voor de wegligging en het brandstofverbruik. Ook de banden van uw auto slijten er minder snel door. Van Steijn Auto’s adviseert om de uitlijning van uw auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren. Onze specialisten lijnen uw auto graag voor u uit.

Gratis leenauto

Kiest u voor onderhoud bij Van Steijn Auto’s? Een goede keuze, want bij onze autogarage profiteert u van heel veel voordelen op het onderhoud van uw auto, zoals gratis ruitenvloeistof en gratis opslag van uw zomer- en winterbanden. Ook handig: tijdens onderhoud bieden wij een gratis leenauto, zodat u niet zonder auto komt te zitten.

Neem contact op met Van Steijn Auto’s

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan per mail contact op via info@vansteijnautos.nl of bel naar 036-5227013. Ook heten wij u graag welkom voor persoonlijk contact in onze autogarage.