Onderhoud aan uw Renault? Wij helpen graag!

Is uw Renault toe aan een onderhoudsbeurt? Autobedrijf Van Steijn Auto’s helpt u graag. Bij van Steijn Auto’s kunt u terecht voor reguliere onderhoudsbeurten en voor allerlei controles aan uw auto. Ook de vervanging van allerlei soorten onderdelen van uw Renault kunnen onze ervaren monteurs voor u regelen. Het is vaak lastig om vooraf de exacte prijs van de reparatie in te schatten, maar één ding is bij ons zeker: bij Van Steijn Auto’s betaalt u nooit teveel. Wanneer tijdens de reparatie of het onderhoud van uw Renault blijkt dat de kosten toch hoger worden dan gepland, nemen wij eerst contact met u op om te overleggen. Zo staat u nooit voor een onverwachts hoge rekening. Ook voor een gratis seizoenscheck kunt u bij ons terecht. Wanneer uw Renault bij ons is voor onderhoud of een check, dan krijgt u uiteraard gratis een leenauto van ons.

Een gratis herfstcheck voor uw Renault

Een van de dingen die wij doen in het onderhoud van uw Renault zijn de seizoen checks. Als u op vakantie bent geweest in de zomer, is het belangrijk om uw auto te laten controleren. Maak dan gebruik van onze herfstcheck. Wij controleren uw auto op 13 belangrijke punten, zoals de accu, het bandenprofiel en de uitlaat, verlichting en het oliepeil van uw Renault.

Gratis wintercheck voor uw Renault

Uiteraard kunt u met uw Renault ook bij ons terecht voor een wintercheck. De winter is het seizoen waarin de meeste ongelukken gebeuren en daarom is het belangrijk dat uw auto helemaal veilig is en bestand tegen de kou. De monteurs bij Van Steijn Auto’s checken uw auto dan op 22 belangrijke punten, zoals een bandencheck, de verlichting, luchtfilter, remblokken en de olie niveaus van uw Renault. Wanneer de monteur mankementen ontdekt, wordt er eerst contact met u opgenomen om toestemming te vragen voor de reparatie. Zo weet u wat u kunt verwachten.

Op vakantie? Doe de vakantiecheck!

Er is één ding wat u zeker niet wilt doen als u op vakantie bent, namelijk een bezoek brengen aan de plaatselijke garage van uw vakantiebestemming. Voorkom dit en laat uw Renault check door ons uitvoeren. Wij kijken dan onder andere naar: de radiateur, aandrijfriemen, uitlaatsysteem, remvloeistof en de accuspanning van uw auto.

Doe de gratis airco check!

Wist u dat u met een onderhoudsbeurt aan de airco honderden euro’s bespaart? U wilt tijdens de zomer natuurlijk een krachtige airco die goed werkt. Jaarlijks verliest de airco ongeveer 8% aan koudemiddel en door dat verlies kan de airco slijten. Door preventief onderhoud door ons te laten verrichten bespaart u al gauw meer dan 800 euro. Met onze gratis airco check bespaart u de onderhoudskosten!

Wilt u onderhoud laten verrichten aan uw Renault? Neem contact op!

Gaat u bijna op vakantie of wilt u gewoon graag onderhoud laten verrichten aan uw Renault? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt het contactformulier op onze website invullen of bellen naar 036-5227013. Wij van Van Steijn Auto’s hopen u snel te verwelkomen voor onderhoud aan uw Renault!