Onderhoud van uw auto

Bij Van Steijn Auto’s zijn auto’s van alle automerken welkom voor onderhoud, reparatie en APK keuring. Het maakt daarbij niet uit hoe oud of nieuw uw auto is. Dankzij de modernste uitleesapparatuur stellen wij ook diagnoses van de nieuwste auto’s. Bij ons kunt u rekenen op compleet onderhoud van uw auto. Uw auto is welkom in onze garage voor regulier onderhoud (groot en klein) en voor verschillende controles. Ook de vervanging van banden en andere onderdelen van uw wagen regelen wij voor u. De exacte prijs van reparatie of onderhoud van uw auto is niet altijd vooraf exact te schatten. Bij Van Steijn Auto’s kunt u er echter vanuit gaan dat u nooit teveel betaalt voor onderhoud van uw auto. Wij houden ons namelijk precies aan de afspraken die wij met u hebben gemaakt over de reparatie. Uiteraard kan het voorkomen dat er tijdens het onderhoud onverwachte problemen aan het licht komen, waardoor de kosten hoger kunnen worden. Als dit voorkomt zullen wij altijd eerst contact met u opnemen voordat wij tot het onderhoud overgaan. Zo weet u zeker dat u niet te maken krijgt met onvoorziene hoge rekeningen voor onderhoud aan uw auto.

Schadeherstel auto door Van Steijn Auto’s

Heeft uw auto onvoorziene schade opgelopen? Bij Van Steijn Auto’s zijn vakkundige monteurs in dienst die graag het schadeherstel voor u uitvoeren. Schade kunt u ook voorkomen door uw auto bij ons te laten onderhouden. Wij doen dan bijvoorbeeld gratis een check van de airco voor u. Het aircosysteem in uw auto is namelijk niet onderhoudsvrij. Een gemiddeld systeem verliest jaarlijks ongeveer 8 procent aan koudemiddel. Als er te weinig koudemiddel is, ontstaat er slijtage. Voorkom dergelijke schade aan de airco tijdig, want het herstel van de airco is een kostbare aangelegenheid. U kunt zelf een minder goed werkende airco herkennen aan twee dingen. Ten eerste duurt het langer voordat de ramen van uw auto condensvrij zijn. Ten tweede komt er een muffe geur in de auto. Herkent u deze punten? Kom dan tijdig bij ons voor onderhoud en controle van uw airco, zodat u toekomstige schade voorkomt.

Auto goed uitlijnen voorkomt schade

Een belangrijk deel van goed onderhoud van uw auto om schade te voorkomen is het goed uitlijnen van uw auto. Ons advies is om de uitlijning van uw auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren. Met een goed uitgelijnde bespaart u niet alleen brandstof. Ook slijten uw autobanden minder snel en rijdt u veiliger. De uitlijning van uw auto kan ook uit balans raken wanneer u een stoeprand heeft geraakt of door een diepe kuil bent gereden. Merkt u dat uw auto afwijkt naar één kant, lichter of zwaarder stuurt dan normaal of ziet u slijtage aan de banden? Kom dan snel voor onderhoud en uitlijning van uw auto naar Van Steijn Auto’s. Daardoor rijdt u energiezuiniger, voorkomt u schade in de toekomst en vermijdt u een hoge rekening voor schadeherstel in de toekomst.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over de services van Van Steijn Auto’s? Neem dan contact per mail via info@vansteijnautos.nl of bel naar 036-5227013. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor herstel van schade en onderhoud van uw auto.