Van Steijn Auto’s: een moderne en kleinschalige vakgarage

Van Steijn Auto’s is een vakgarage die de modernste uitleesapparatuur in huis heeft, zodat u ook met de modernste auto’s bij ons terecht kunt. Deze moderne apparatuur combineren wij met een kleinschalige vakgarage, waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Wij bieden u betrouwbare service tegen een uitstekende kwaliteit en voor een verrassend betaalbare prijs. In onze vakgarage bieden wij de meest uiteenlopende onderhoudsdiensten, van grote en kleine beurten voor uw auto tot APK keuring en vervanging van onderdelen als banden, uitlaten en accu’s Ook kunt u bij ons de airco van uw auto laten controleren. Tevens verzorgen wij schadeherstel van uw auto. Verder kunnen onze professionele monteurs uw auto uitlijnen. U bent altijd welkom in onze vakgarage als uw auto gerepareerd moet worden, maar ook als u op zoek bent naar een occasion zijn wij u graag van dienst.

Onderhoud voor alle automerken

In onze vakgarage zijn alle automerken en auto’s van alle leeftijden welkom. Bij Van Steijn Auto’s weet u zeker dat er volgens afspraak wordt gerepareerd en u niet te maken krijgt met onverwachte, hoge rekeningen voor reparatie en onderhoud. Wij nemen namelijk altijd eerst contact met u op als er tijdens het onderhoud of de reparatie onvoorziene gebreken aan het licht komen.

Laat uw auto uitlijnen

Eén van de specialiteiten van onze monteurs is het uitlijnen van auto’s. Het is belangrijk uw auto goed uit te lijnen, omdat u daarmee bespaart op brandstofverbruik. Dat niet alleen, het zorgt er ook voor dat uw autobanden minder snel slijten en dat de wegligging van uw wagen beter wordt. Met een goed uitgelijnde auto gaat u uiteindelijk veiliger de weg op. Wij adviseren om na elke 20.000 kilometer of elk jaar de uitlijning van uw auto te controleren. De vakkundige monteurs van Van Steijn Auto’s lijnen graag uw auto uit in onze vakgarage.

Een gratis leenauto bij onderhoud door onze vakgarage

Wilt u altijd mobiel blijven, ook tijdens onderhoud van uw auto? Kies dan voor onze vakgarage, want wij bieden een gratis leenauto tijdens het onderhoud. Bij onze onderhoudsservice horen ook andere voordelen, zoals gratis opslag van uw zomer- en winterbanden en gratis ruitenvloeistof.

Neem vrijblijvend contact op met Van Steijn Auto’s

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor onderhoud van uw auto en onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact op door een mail te sturen naar info@vansteijnautos.nl of te bellen naar 036-5227013. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek in onze vakgarage.