Wintercheck € 9,95

Uw auto winterklaar met de Wintercheck. De winter is helaas het seizoen met de meeste pechgevallen. Dat is niet vreemd. Uw auto heeft het door de kou extra zwaar. Door de Wintercheck gaat u veilig de winter in. Met minder kans op pech in de vrieskou.

De Wintercheck bij Van Steijn auto’s betekent dat uw auto op 22 punten wordt gecontroleerd. Denkt u bijvoorbeeld aan het bandenprofiel, de accu, de verlichting en het oliepeil.

Kosten Wintercheck

Van Steijn auto’s biedt u een Wintercheck aan. De monteur kan tijdens het uitvoeren van de Wintercheck mankementen aan uw auto ontdekken. Hij zal u vooraf vragen om toestemming voor reparatie of vervanging van onderdelen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Waarom de Wintercheck?

Uw auto heeft extra te lijden in de in de winter. Niet alleen vanwege de vrieskou. Maar ook bijvoorbeeld vanwege het strooizout, waardoor uw auto eerder gaat roesten. De kou veroorzaakt vaak problemen met de accu, zodat de motor niet start. Ook hebben banden met minder profiel bij opvriezend water slechter grip op de weg. Om dit voor te zijn, doet u de Wintercheck. Van Steijn Auto’s hét betaalbare alternatief voor de merkdealer! De koffie staat klaar terwijl u wacht.

1. Kwaliteit en niveau van koelvloeistof
2. Koelvloeistofslangen
3. Radiateur (buitenkant)
4. Conditie Ruitenwissers
5. Afstellen ruitensproeiers
6. Antivries in ruitensproeierreservoir
7. Olieniveaus Controle
8. Accuspanning en poolklemmen
9. Verlichting algemeen
10. Verlichting voor en achter
11. Reflectoren
12. Bandenprofiel LV/LA/RV/RA
13. Uitstroom koude aircolucht
14. Luchtfilter
15. Aandrijfriem (m.u.v. distributieriem)
16. Remblokken
17. Handrem
18. Niveau van remvloeistof
19. Uitlaatsysteem
20. Stuurinrichting en bekrachtiging
21. Afdichting en werking schokdempers
22. Aandrijving, hoezen, bodem en wielophanging